‘Style is very personal. It has nothing to do with fashion. 
Fashion is over quickly, style is forever’

Ralph Lauren

Eerlijk, echt, authentiek, dat is waar ik voor sta.

Het zijn kernwaarden die mij ondersteunen in het uitoefenen van mijn vak. Op basis van die waarde kan ik bij u de impact van Kracht en Waardigheid vergroten. Mijn carrière als image consultant begon toen ik acht was en ik voor de allereerste keer mijn eigen jurkjes mocht naaien achter de naaimachine van mijn oma. In 2001 heb ik van deze kinderdroom een echte realiteit gemaakt met de oprichting van Reneesense. In 2014, ter uitbreiding van mijn expertise, heb ik de 3-jarige NLP opleiding Practitioner, Master Practitioner en Master Advanced succesvol afgerond.

Wilt u die ene upgrade naar het vergroten van uw non-verbale communicatie en presentatie? Dan ben ik degene die u zoekt!

Aandacht voor kracht en waardigheid

Aandacht hebben voor kracht en waardigheid is niet alleen belangrijk binnen Reneesense. Zo hebben mijn man en ik in 1992 Kracht en Waardigheid vormgegeven in Stichting de Regenboogboom; een vrijwilligersorganisatie voor kinderen en hun ouders, die om wat voor reden dan ook plotseling de controle over hun leven verliezen en zich daardoor uiterst kwetsbaar voelen. In 2008 hebben wij voor dit werk een lintje gekregen en zijn wij benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Reneesense is lid van de Vereniging van Image Professionals.