‘Life is too short, make every outfit count’

Het online spreekuur, hoe werkt het ?

Op heel korte termijn moet u goed voor de dag komen en u weet het even niet meer. Een online spreekuur is een praktisch tool om te gebruiken als er een urgente imagovraag is. Om te kunnen ervaren wat het spreekuur voor een verschil kan maken geef ik u het eerste half uur cadeau.

Als u kiest om vaker gebruik te maken van het online spreekuur dan plannen we eerst één ontmoeting in die face-to-face bij u thuis óf bij mij op kantoor plaatsvindt. Dit duurt maximaal een uur. Tijdens dit uur krijgt u een figuur -en kleuranalyse. Wij weten dan wie u bent en wat de kwaliteiten en de mogelijke uitdagingen van uw figuur zijn.

In de opvolgende keren gaan we verder in het online traject. Voor iedere gelegenheid waarvoor u advies wilt hebben, kunt u mij bellen via Skype of Facetime.

Voorbeeld uit de praktijk: u heeft over drie dagen een belangrijke afspraak om die belangrijke, geweldige opdracht binnen te halen. U trekt de outfit aan die u tijdens die afspraak wilt dragen. U belt mij via Skype of Facetime en u krijgt feedback, verbeterpunten en tips (en een compliment!), zodat u daarna alleen nog maar hoeft te concentreren op de inhoud van uw afspraak. Uw verschijning is handled.   

Aanpak

  • 30 minuten online spreekuur cadeau
  • Hierna maakt u de keuze of u verder wilt
  • 60 minuten persoonlijke ontmoeting
  • 5 sessies van 30 minuten online spreekuur

Tarieven

€ 375,- inclusief BTW
Reiskosten 0,29 cent /km
Heeft u al een imagoadvies gehad dan zijn 5 x 30 minuten (plus 1 gratis sessie)
€ 250,- inclusief BTW.