‘Why fit in, when you are born to stand out’
Anna Wintour

Imagoadvies

In een imagoadvies, ga ik met u op zoek naar wie u echt bent. De authentieke zelf. Ik maak u wegwijs in de wereld van de perfecte combinaties in kleuren, vorm en stijl. Als uw gids ga ik ervoor zorgen dat u zowel zakelijk als privé in uw non-verbale kracht komt te staan.

Een imagoadvies betekent dat we de congruentie ontdekken tussen wie u bent en wat u doet, zodat uw non-verbale communicatie en presentatie helder worden. Duidelijk. Zonder Poeha. Echt Authentiek.
Gaan wij samen op zoek naar jouw ‘What you see is what you get’ om daarmee overtuigend je aanwezigheid te laten blijken zonder woorden te gebruiken? Ik zie uit naar uw komst!

Wat onderscheidend is in een imagoadvies is dat uw persoonlijkheid, uw competenties, de manier waarop u in het leven staat en waar u op uit bent vertaald wordt in uw kledingkeuze.

 

Kleuradvies & stijladvies

Waarom laat de ene kleur iemand stralen, terwijl een ander met diezelfde kleur er ongezond uitziet? Waarom kiest u toch steeds weer dezelfde terwijl u zich had voorgenomen eens iets anders te dragen. En welke kleur werkt er dan voor u?

Het pigment van de huid, de kleur van de ogen en de haarkleur vragen om een passende kleur. Dat is voor iedereen anders, als een vingerafdruk. Met een persoonlijke kleurenanalyse ontdekt u wat uw kleuren zijn en ziet er vitaal en energiek uit.

Bovendien passen al deze kleuren bij elkaar waardoor combineren gemakkelijk is. U ontvangen een kleurenpaspoort zodat u deze kunt relateren aan uw bestaande kleding of nieuwe aankopen kunt doen.

 

Stijladvies

Pasvorm, pasvorm, pasvorm; dat is waar het om draait. Of uw outfit voor u werkt heeft alles te maken met de pasvorm, stofkeuze en uw lichaamsbouw. De keuze voor een bepaalde mouw-, rok-, of broeklengte, vorm van de boord, halslijn, broekmodel en grote of kleine prints maken een subtiel maar essentieel verschil..

Belangrijk dus om te ontdekken hoe u het WAUW-effect voor uzelf en voor anderen kunt creeren, keer op keer. 

 

 

Tarieven

€ 455,- includief BTW, inclusief kleurenwaaier en praktisch naslagwerk.

Reiskosten 0,29 cent /km

Een kleuradvies en een stijladvies kunnen op verzoek apart gedaan worden. U kunt kiezen om dit individueel te doen of met een (kleine) groep.
Locatie: bij iemand thuis of kantoor Reneesense in Soest.

Deze investering is aftrekbaar als opleidings/trainingskosten